Dennis Kuipers


Dennis Kuipers

vinkeles

Mijn theorie is dat als je de beste ingrediënten gebruikt, je geen extra’s nodig hebt. Je laat gewoon de ingrediënten spreken. Deze stijl kenmerkt zich door eenvoud.

Executive Chef, Dennis Kuipers.

HET TEAM

Sinds het begin van het restaurant in 2006 hebben Executive Chef Dennis Kuipers en Chef de Cuisine Jurgen van der Zalm Restaurant Vinkeles elk op hun eigen manier vormgegeven. Op een nooit eindigende zoektocht om de smaken, puurheid en het karakter van premium ingrediënten naar voren te brengen, hebben beide hun keuken tot het hoogste niveau van keuken getild.

MENU

In navolging van de verfijnde inrichting van het hotel, koppelt het menu van Restaurant Vinkeles traditie aan de moderne Franse keuken. Maître Natasja Noorlander en haar team bieden persoonlijke service en moeiteloze wijnarrangementen.

FINE DINING

Restaurant Vinkeles is een unieke eetbestemming in het echte hart van Amsterdam. De historische en intiem ontworpen setting vormt de perfecte achtergrond om te genieten van de passie en creativiteit van het Vinkeles-team.

PRIVÉ-EETKAMER

Om al onze gasten het meeste comfort te bieden, biedt Restaurant Vinkeles plaats aan maximaal 8 personen aan één tafel. Private dining met hetzelfde niveau van persoonlijke aandacht is beschikbaar voor maximaal 14 gasten in een private dining room. Het gehele restaurant is ook beschikbaar voor privatisering. Ontdek meer en boek uw privé-evenement via onderstaande link.

 

 

 

Tuesday through Saturday
6 pm – 10 pm

Vinkeles at The Dylan
Keizersgracht 384
1016 GB Amsterdam
T: +31 20 530 2010
VIEW ON GOOGLE MAPS

+ There are no comments

Add yours