Convenience

Convenience

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Van personele schaarste voor Corona tot take away dinnerboxen tijdens de lockdown: de flexibiliteit van de restaurantkeuken wordt maximaal op de proef gesteld. Niet alles kan meer in huis geproduceerd worden en gelukkig hoeft dit ook niet. De moderne chef koopt in wat kwalitatief goed is en produceert zelf waar hij/zij het beste het in is.

Er zijn grote stappen gezet in de wereld van convenience producten en de juiste producenten komen inmiddels met verrassend mooie creaties. Vaak ambachtelijke producten met klassieke bereidingen maar wel met het voordeel van volumeproductie.

Probeer eens een geconfijt speenvarkenplaatje van Exquisitarium, Ravioli van Sandro Desii of een Garnalencroquet van Kellenaers: ambachtelijk gemaakt maar door een externe chef. Of de jus de vegetable, een compleet ‘ vegan jus de veau’  waarvan de smaak zo vol is dat je bijna niet gelooft dat er geen vlees in zit.

Bestellen

Onze Services

Convenience producten bestellen?

Wij beschikken over een groot aantal producten die je kunnen helpen om prachtige gerechten te maken. Benieuwd naar wat we allemaal in huis hebben? We leggen je graag uit welke services perfect bij je passen en informeren je over onze prijzen. Neem contact met ons op door te bellen of stuur een bericht via het contactformulier.

Contact

Van vlees tot vis tot olie tot dessert & veel meer

Bekijk onze andere producten

Bekijk alle producten

× Hoe kan ik je helpen?