Carpier Ahumados

Carpier Ahumados

Verantwoordelijk bedrijf dat zijn impact op het milieu minimaliseert

Sinds ons begin in 1995 gaan we door om ons werk en nieuwe prestaties aan de markt aan te passen, altijd trouw aan onze belangrijkste filosofie: De kwaliteit van het product, service en respect.

Carpier Ahumados

Oorsprong, betrokkenheid en doel

We zijn erin geslaagd om de afgelopen 25 jaar te evolueren met behoud van onze filosofie en waarden – dat wil zeggen: uitstekende service leveren met volledig respect voor alles wat we doen en met behoud van de hoogste productkwaliteit – intact.

Ons doel is altijd geweest om het prestige van zalm terug te winnen als legendarisch voedsel dat verder gaat dan massa-industrialisatie. Onze toewijding aan het product resulteert in een hoog niveau van vertrouwen in alle professionals en partners die met ons samenwerken en profiteren van de knowhow van Carpier.

Carpier Ahumados

Garantie van oorsprong

We halen onze zalm uit de Faeröer, Noorwegen en Schotland om ervoor te zorgen dat we altijd het beste product hebben. We selecteren nauwgezet onze belangrijkste partners, producenten van verse zalm die erkend worden voor zowel hun toewijding als hun hoogwaardige producten. De ijskoude en constante temperaturen van de Noord-Atlantische Oceaan zorgen voor de ideale omstandigheden voor het kweken van pure, gezonde, heerlijke en voedzame zalm, die het dichtst in de buurt komt van wilde zalm.

De producenten met wie we werken delen de volledige controle over het productieproces, van aanvoer tot eindproduct, wat ons het volgende garandeert.

  • Zeer duurzame productie.
  • Welzijn van de vissen.
  • Voedsel van hoge kwaliteit afkomstig van de dezelfde natuurlijke omgeving en de hetzelfde schone, koude water.
  • Traceerbaarheidsgarantie.
  • Minimale milieu-impact: natuurlijk isolement tussen de fjorden, waardoor de vervuiling tussen habitats sterk wordt verminderd.
  • GGO-vrije producten van begin tot eind.

De hele waardeketen is gecertificeerd volgens internationale normen op het gebied van voedselveiligheid, viswelzijn, gezondheid, veiligheid en milieubeheer.

Carpier Ahumados

Carpier vandaag

De passie en toewijding van Carlos Piernas hebben geleid tot een kwart eeuw ervaring en hebben de weg geleid voor de tweede generatie van de Piernas-familie om zich bij het project aan te sluiten, in lijn met dezelfde filosofie en bijdragende moderne techniek, een duidelijk engagement voor innovatie en een visie voor de toekomst.

Carlos Piernas Jr. volgde zijn opleiding aan het Baskische Culinaire Centrum, een van de meest prestigieuze scholen ter wereld, en is vastbesloten om zijn talent en creativiteit bij te dragen aan het Carpier-project met dezelfde liefde voor het merk als zijn vader.

Carpier Ahumados

Ons proces

Passie ontmoet traditie om een ​​productieproces te creëren zoals weinig anderen. Een volledig artisanaal proces dat begint met het product, een verse grondstof die de strengste kwaliteitscontroles doorstaat voordat het volgens traditie wordt gereinigd en met de hand gesneden.

Vervolgens kuren we elke individuele vis met zout en suiker. We gebruiken natuurlijke rook van mediterrane ananas, gefilterd en gekoeld totdat we ons unieke rookaroma hebben bereikt. Het resultaat is uniek. Een product met een subtiele smaak dat dezelfde smaak, kleur, sappigheid en consistentie behoudt als in alle Carpier-producten, van zalm tot confit, inclusief kabeljauw, octopus, olie en gerookt vlees.

Carpier Ahumados

Toepassingsgebied en aanwezigheid

Enkele van ’s werelds beste chef-koks met een Michelin-ster gebruiken onze producten in hun restaurants en onze zeevruchten staan ​​op het menu bij grote evenementen, waaronder wereldwijde sportevenementen en koninklijke bruiloften. Onze zalm is geproefd door La Casa Real, Europese royals, het Witte Huis en het Italiaanse presidentieel paleis.

Met onze achtergrond kunnen we vol vertrouwen zeggen dat we kunnen uitgroeien tot een van de belangrijkste zalmambassadeurs ter wereld, terwijl we ervoor zorgen dat onze waarden en respect voor ons werk altijd voorop blijven staan.

× Hoe kan ik je helpen?