Sandro Desii

Sandro Desii

Toen ik aan het verleden dacht, herinnerde ik me de toekomst

Onvolmaaktheid is het kenmerk van het vakmanschap. Het onderzoekscentrum van Sandro Desii wilde verder gaan dan zijn Italiaanse oorsprong in ijs en pasta door het respect voor de erfenis van de handgemaakte productieprocessen samen te brengen met innovatieve en revolutionaire ideeën.

Sandro Desii

Vakmanschap

Onze pasta werd geboren in 1967 in een familiebedrijf en wordt nog steeds volgens dezelfde processen en met dezelfde ingrediënten van topkwaliteit vervaardigd. Pasta is niet alleen een mix van grondstoffen en onze productpresentatie. Het is de mediterrane hoeksteen en wordt daarom een ​​buitengewone geleider van smaken en recepten. Sandro Desii’s gelato italiano is het resultaat van een dynamisch en ondernemend onderzoek, baanbrekende exclusieve combinaties en altijd met respect voor onze hoogwaardige natuurlijke ingrediënten – zonder de gastronomische erfenis te vergeten waarvan sommige traditionele recepten zijn opgemaakt. Ons ijs leeft dankzij een proces waarbij onze handen altijd aanwezig zullen zijn. De essentie van Sandro Desii is teruggaan in de tijd, oude fabricageprocessen herstellen, de toekomst van de gastronomische cultuur terugwinnen, gepassioneerd genieten van ons dagelijkse werk waar imperfectie het kenmerk is van het vakmanschap.

We vervaardigen echte pasta op basis van de Napolitaanse traditie van de afgelopen eeuwen, waarbij we de temperatuur en natuurlijke vochtigheid nabootsen via droogkamers. Het belangrijkste ingrediënt is italiaans griesmeel van harde tarwe, een ingrediënt dat onze pasta’s poreus maakt, volume toevoegt en de prestaties verbetert.

Bij Sandro Desii geven we om gezondheid en welzijn, en dus waren we verheugd om een ​​nieuwe familie pasta te bereiden die gekneed was met (linoleenzuur) van plantaardige oorsprong. Omega-3 vetzuren zijn een soort essentiële meervoudig onverzadigde vet, een stof die gewoonlijk niet aanwezig is in moderne diëten.

Verse pasta wordt ook geproduceerd met griesmeel en ei van harde tarwe, handmatig verpakt en uiteindelijk ultragevroren om de eigenschappen beter en langer te behouden. Onze pasta is poreuzer en presteert beter in vergelijking met andere pastamerken. Sommige soorten worden gekneed met omega 3 0-inolzuur) gewonnen uit plantaardige oorsprong.

Sandro Desii

Gelato, Sorbetijs, Roomijs en meer

Onze creme ijs betekend de terugkeer naar de principes van gelato italiano vakmanschap, maar met nieuwe concepten en ideeën. Je vindt er romige creaties die combinaties bieden met fruitmarmering, traditionele recepten, een grote verscheidenheid aan cacao en chocolaatjes en verschillende zoete en zoute keuzes.

Gemaakt met een versnijding van vroeg geoogste olijven, introduceren we onze nieuwe romige EVOO-lijn; een verfijnd proces in de gastronomische cultuur, exclusief en geregistreerd door Sandro Desii. Het toevoegen van olijfolie aan het ijsfundament geeft ons een ongelooflijke romige textuur die werkt als smaakversterker voor alle ingrediënten waarmee het wordt gecombineerd. Omdat het lactosevrij en ook vrij van dierlijke stoffen is, is het het perfecte dessert voor zowel mensen met voedselintoleranties, zoals lactose of gluten, als voor mensen die een veganistisch dieet volgen.

Sandro Desii wilde de oude erfenis van sorbet terugbrengen: op waterbasis roomijs zo romig als gewoon roomijs, hoewel het geen melk bevat. Exotisch fruit en verfrissende combinaties zijn in petto.

We claimen het heterogene karakter van het ijs, als een gastronomisch ingrediënt dat in meerdere recepten kan worden gecombineerd om smaken te versterken en verrassend met contrasten van texturen, zoet-zoute smaken en temperaturen. We bieden een selectie van EVOO-crèmes, romig ijs en sorbets die nieuwe concepten suggereren voor chef-koks en restaurants.

 

Sandro Desii

× Hoe kan ik je helpen?