Vlees

Vlees

Wij bieden een breed assortiment aan verse en gedroogde producten in een grote variatie aan snij- en rijpingsprocessen. Van Secreto Iberico, presa, pluma etc tot aan Jamon Iberico, morcilla of chorizo. Daarnaast een bijzondere selectie van het Rubia Gallega rund: denk hierbij aan Txuleton, Entrecote, of shortribs. Dry aged naar smaak.

Bestellen

Discover

Jamónes Ibérico Blázquez

Dit familiebedrijf werd opgericht door Isidoro Blázquez in 1932 en heeft nog steeds een traditionele manier van werken. De varkens worden niet aangekocht maar komen uit een eigen bloedlijn. De basis voor hun voeding vormen de dehesas, de gebieden waar de eikenbomen staan en varkens vrij kunnen rondlopen. De juiste balans tussen eikels en grassen is een vereiste om tot de Bellota kwaliteit hammen te komen. De droge berglucht van Guijello zorgt voor optimale omstandigheden om de hammen op natuurlijke wijze te kunnen drogen.

Discover

Rubia Gallega

Het Rubia Gallega is het bekendste rundvlees uit Spanje, afkomstig uit Galicië. De naam van dit ras is niet goed beschermd waardoor vaak verwarring ontstaat: niet alle runderen uit Galicië zijn van het ras Rubia Gallega, maar het meeste rundvlees uit de regio wordt verkocht als ‘Galician beef’ Alleen het oornummer van het dier biedt zekerheid. De lendes zijn voorzien van QR-code met verwijzing naar onder andere slachtnummer, leeftijd etc.

Onze Services

Vlees producten bestellen?

Wij beschikken over een groot aantal producten die je kunnen helpen om prachtige gerechten te maken. Benieuwd naar wat we allemaal in huis hebben? We leggen je graag uit welke services perfect bij je passen en informeren je over onze prijzen. Neem contact met ons op door te bellen of stuur een bericht via het contactformulier.

Contact

Van vlees tot vis tot olie tot dessert & veel meer

Bekijk onze andere producten

Bekijk alle producten

× Hoe kan ik je helpen?