Leveranciers

Leveranciers

Veel van onze producten komen uit Spanje. Niet omdat we ‘een Spaans bedrijf’ willen zijn. Maar omdat we vinden dat er in Spanje zowel slimme innovaties als ‘mooie klassiekers’ te vinden zijn. De producenten zijn er meegegroeid met de gastronomie van het land. Dat biedt oplossingen voor de dynamiek van de moderne keuken.

PLANCTON MARINO

Culinair ‘ontdekt’ door Angel Leon (Restaurant Aponiente***) die ook wel de chef del mar, ofwel chef van de zee wordt genoemd.

Met Veta la Palma® Marine Plankton brengen we de pure essentie van de zee naar uw keuken. Een uniek ingrediënt, een authentieke culinaire revolutie en een product dat uw gerechten op een natuurlijke manier een intense, exquise smaak van de zee kan geven.

Plancton Marino

 

 

 

 

clean seas

Clean Seas is de wereldleider op het gebied van kweek, productie en verkoop van Yellowtail Kingfish in een volledige cyclus en staat het wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijk hoge kwaliteit vis.

het bedrijf staat bekend om zijn innovatie in de Yellowtail Kingfish-kweek en is de grootste producent van aquacultuur Yellowtail Kingfish buiten Japan geworden.

Clean Seas

 

 

Carpier Ahumados

De passie en toewijding van Carlos Piernas hebben geleid tot een kwart eeuw ervaring en hebben de weg geleid voor de tweede generatie van de Piernas-familie om zich bij het project aan te sluiten.

dit in lijn met dezelfde filosofie en bijdragende moderne techniek dat een duidelijk voorkeur voor innovatie en een visie voor de toekomst heeft.

Carpier Ahumados

 

 

 

 

Jamon Blazquez

Dit familiebedrijf werd opgericht door Isidoro Blázquez in 1932 en heeft nog steeds een traditionele manier van werken. De varkens worden niet aangekocht maar komen uit een eigen bloedlijn.

De basis voor hun voeding vormen de dehesas, de gebieden waar de eikenbomen staan en varkens vrij kunnen rondlopen. De droge berglucht van Guijello zorgt voor optimale omstandigheden om de hammen op natuurlijke wijze te kunnen drogen.

Jamon Blazquez

 

 

Sandro desii

Onvolmaaktheid is het kenmerk van het vakmanschap. Het onderzoekscentrum van Sandro Desii wilde verder gaan dan zijn Italiaanse oorsprong in ijs en pasta door het respect voor de erfenis van de handgemaakte productieprocessen samen te brengen met innovatieve en revolutionaire ideeën.

Sandro Desii

Sandro Desii | TasteTree

 

 

 

 

EXQUISITARIUM

Onze producten zijn gemaakt volgens het strengste kwaliteitsbeleid, met de beste ingrediënten en volgens een optimaal productieproces om al hun kwaliteiten intact te houden.

Exquisitarium

× Hoe kan ik je helpen?