Clean Seas Spencer Gulf Hiramasa Kingfish

Clean Seas

Het verhaal van twee vissen

Onze Hiramasa kingfish wordt grootgebracht in de ijzige, ongerepte wateren van de Spencer Gulf in Zuid-Australië. Krachtig in het water en delicaat op het bord. Onovertroffen rauw, uitstekend gekookt.

Clean Seas

Spencer Gulf Hiramasa Kingfish

Bij Clean Seas zijn we er trots op onze Spencer Gulf Hiramasa Kingfish te kweken op een afgelegen locatie bij de stad Port Lincoln in het schiereiland Eyre in Zuid-Australië. De smaak van onze Kingfish is zo schoon en puur als het ongerepte water waarin hij wordt gekweekt.

Toevallig is de Golf van Spencer hoe dan ook een van de schoonste wateren van Australië. Er is niets tussen de wateren waar de Spencer Gulf Hiramasa Kingfish wordt gekweekt en de Antarctische wateren, maar de ijzige, uitgestrekte Zuidelijke Oceaan.

Als we het hebben over de Kingfish, hebben we het over het verhaal van twee vissen. Er is de Kingfish in de zee: krachtig en roofzuchtig. En er is de aangelande Kingfish, zo delicaat en verfijnd op het bord. Het is een uitzonderlijke, verrassende vis. De Spencer Gulf Hiramasa Kingfish is groot en indrukwekkend. In het water is hij groot. Het ziet er krachtig en meesterlijk uit. Maar wanneer het is geland, is het een veel delicater voorstel: het vlees bevat lagen van subtiliteit en intriges. Japanse sushi-meesters beschouwen Kingfish als de beste vis ter wereld voor sashimi. Het is stevig maar opvallend delicaat.

De smaak is ongeëvenaard. Zoet. Vers. Het duurt precies de juiste hoeveelheid tijd in de mond. Het kan andere smaken dragen met behoud van zijn eigen sublieme eigenschappen. Het kan licht worden uitgehard of gemarineerd in limoensap. Het kan langzaam worden gekookt, gebakken in de pan of op de barbecue. De manieren zijn eindeloos….

.

Clean Seas

Onze Kingfish-kweekmethodes in de Golf van Spencer zijn ongeëvenaard

Clean Seas is trots op zijn duurzaamheid referenties. We doen er alles aan om onze Spencer Gulf Hiramasa Kingfish op de meest milieuvriendelijke manier te bezorgen. We kweken in grote hokken, in schoon, koud zeewater, niet in de buurt van andere Kingfish-kwekerijen. We hebben een Friend of the Sea-certificering en zijn bezig met het behalen van de accreditatie van de Aquaculture Stewardship Council – de gouden standaard in de aquacultuur.

Je moet veel om de producten geven om het ruige weer van de Grote Zuidelijke Oceaan het hoofd te bieden. Het schiereiland Eyre heeft, net als zoveel in Zuid-Australië, zijn eigen speciale natuurlijke aantrekkingskracht – veel open land, nauwelijks bebost. En Port Lincoln is een afgelegen plaats, acht uur rijden van Adelaide.

Maar het relatieve isolement maakt dit zo’n ideale plek om zo’n puur smakende vis te kweken. De vissen worden gekweekt tijdens de koude winters. Die zuivere, koude wateren betekenen dat Clean Seas, met zijn toewijding om het beste te produceren, gewoon zijn Kingfish moet kweken. En het maken van iets geweldigs zou sowieso niet gemakkelijk moeten komen.

Clean Seas

Voedingsstoffen

Spencer Gulf Hiramasa Kingfish staat wereldwijd hoog aangeschreven vanwege zijn uitstekende textuur, smaak en verbazingwekkende veelzijdigheid. Het is een fantastische vis om op te eten en het is ook nog eens goed voor je.

Spencer Gulf Hiramasa Kingfish is een natuurlijke, goede bron van essentiële voedingsstoffen, waaronder proteïne en omega 3.

Eiwit is een van de bouwstenen van het leven. Het wordt door het lichaam gebruikt voor weefselgroei en herstel. Het is een essentiële voedingsstof voor veel delen van het lichaam, inclusief de hersenen, huid, haar en nagels. Elke keer dat we trainen, hebben onze spieren eiwitten nodig om te herstellen en te herstellen.

Omega 3 is een essentieel vetzuur dat het lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid. Het kan helpen bij het beschermen tegen hartaandoeningen, het handhaven van de gezondheid van de hersenen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

 

 

 

 

 

× Hoe kan ik je helpen?