Over Ons

De beste ingrediënten voor de beste restaurants

Over Ons en onze ingrediënten

Vind hier heerlijke ingrediënten voor ontbijt tot diner.  Ontdek de ingrediënten en laat je inspireren voor ideeën. Elk restaurant en catering bedrijf kan met onze ingrëdienten gastronomische hoogtepunten bereiken. Van vlees en vis tot ijs en kaas. Voornamelijk uit Spanje. Daar kennen we de weg in betrouwbare en hoog kwalitatieve leveranciers.

TasteTree

TasteTree is een groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten uit Spanje en Italie voor de restaurants, hotels etc. TasteTree is in 2014 opgericht door Bart van Kessel. Met zijn kennis van en zijn ervaring in de gastronomische ontwikkelingen in Spanje, is hij gestart met de inkoop van hoogwaardige ingrediënten voor het midden en hoger segment horeca.

De groothandel TasteTree levert de klassieke ingrediënten, zoals de paletta en jamon tot de convenience en innovatieve producten zoals plancton marino en alles wat er tussen zit. Het assortiment blijft zich vernieuwen. We zijn elke keer weer verrast door de ontwikkelingen van de ingrediënten in Spanje (en andere landen). We laten ons ook graag stimuleren door onze klanten, zoals Vinkeles **,  Restaurant Bougainville * , Paloma, etc. etc. om op zoek te gaan naar nieuwe producten.

TasteTree deelt graag haar kennis en streeft naar hoogwaardige kwaliteit. Zowel in producten, als levering tot bereikbaarheid. We zijn altijd bereid om de extra stap voor onze klanten te zetten.

Bart van Kessel & Victor Romero

Let’s get in touch!