InOne

InOne

Vind ons op InOne

Op InOne vind je ons volledige assortiment, inclusief de actuele prijzen, in één overzicht. Door een account aan te maken krijg je toegang tot de mobiele app. Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Per categorie kan je een keuze maken uit ons aanbod. Met een druk op de knop krijg je jouw bestelling binnen no time aangeleverd. Heb je ons opgenomen in je vaste menu? Te gek, voor jouw gemak is het mogelijk om je bestellijst voorgeprogrammeerd te behouden. Zo hoef je alleen nog maar de aantallen in te voeren en ben je snel klaar met je bestelling plaatsen. Voor meer informatie en het creëren van een account verwijzen wij je door naar de website van InOne.

Website InOne

InOne

Waarom InOne Order

Bestellen is een belangrijk proces binnen elke horecagelegenheid. Maar bestellen geeft vaak problemen. Onduidelijke bestelformulieren, een fax die vastloopt en verschillende manieren van bestellen bij elke leverancier. Resultaat: stress, hoge kosten en tijdverlies

inONE Order laat je eenvoudig digitaal bestellen bij al je leveranciers vanaf je smartphone, tablet of PC. Wel zo makkelijk.

× Hoe kan ik je helpen?